”Ei tunnu hyvältä, että minut on työnnetty firman ytimestä ulkokehälle!”

Näin totesi oman alansa huippuasiantuntija (kutsuttakoon häntä vaikka Heikiksi tässä kirjoituksessa) toissa keväänä kun kävimme keskustelua lähestyvästä eläkeajasta. Keskustelumme liittyi uuden Nextmile-palvelumme kehittämisen markkinaselvitysvaiheeseen, jossa pureuduimme seniorityöntekijöiden tarpeisiin ja tuntemuksiin elämän yhden suurimmista muutoksista äärellä.

Heikki oli ollut yksi työnantajansa ”avainpelaaja” jo parin vuosikymmenen ajan uutta teknologiaa kehitettäessä ja jalkautettaessa asiakkaille. Iän ja työsuhde-etujen puolesta hän voisi siirtyä nauttimaan eläkepäivistä jo muutaman vuoden kuluttua ja siksi halusin häntä haastatella. Olin varautunut aika niukkaan keskusteluun ja kommentointiin, koska hän tunnetusti suhtautui asioihin hyvin rationaalisesti. Elämää taitaa ohjata enemmän excel-taulukko, kuin värikäs mindmap.

 

Liity mukaan Nextmile -yhteisöön. Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa Facebook / Twitter / LinkedIn / Instagram niin saat tiedon tuoreeltaan uusimmista kirjoituksista ja uutisista.