Kokenut muutosjohtaja Kimmo Soini lähtee mukaan vauhdittamaan Nextmilen kasvua. Kimmo on viime syksynä siirtynyt työurallaan seuraavaan vaiheeseen eli pois vakituisesta päivätyöstä eläkeajalle ja muiden mielekkäiden työprojektien pariin. Kimmo on toiminut pitkään suurten yhtiöiden (VR, Finnair) johtoryhmässä ja tuo mukanaan arvokasta kokemusta Nextmilen liiketoiminnan kehittämiseen ja eteenpäin viemiseen.

Loppuvuodesta 2021 Kimmo osallistui Nextmilen Impulse -valmennukseen, jonka seurauksena sekä hänen oma suunnitelmansa eläkeajan kynnyksellä selkiytyi että hän kiinnostui Nextmilen liiketoiminnasta ja sen valtavasta potentiaalista, mitä ei vielä kunnolla ymmärretä.

”Jos tällä ymmärryksellä pääsisin 10 vuotta ajassa taaksepäin, tekisin johtajana erilaisia päätöksiä konkarityöntekijöihin liittyen!” Kimmo toteaa.

”Olemme pitäneet Kimmon kanssa yhteyttä reilun vuoden ajan. Hän on sparrannut minua ja ollut mukana mm. meidän webinaarissa tuomassa yritysjohdon näkökulmaa konkaritekemiseen. Olen erittäin iloinen, että Kimmo suostui lähtemään mukaan advisoriksi auttamaan meitä ja meidän asiakkaita konkarikulttuurin kehittämisessä.” toteaa Nextmilen toimitusjohtaja Antti Harjuoja.

Kimmo liittyy Nextmilen tiimiin osa-aikaisesti auttamaan liiketoiminnan kehittämisessä sekä toimimaan valituissa asiakkaissa johdon neuvonantajana. Hän haluaa ’herätellä’ johtoryhmiä ymmärtämään ja hyödyntämään työurien loppuvaiheessa piilevää potentiaalia.

”Haluan olla mukana lisäämässä ymmärrystä seniorityöntekijöiden potentiaalista työurien jatkamisessa ja myös luomassa uusia ajattelumalleja nykyisten vakiintuneiden ja usein joustamattomien vaihtoehtojen suhteen. Itseni yllätti tutkimustulos, jossa yli puolet tietotyöläisistä haluaisi jatkaa työntekoa eläkkeellä jollakin tavalla.” Kimmo päättää.

Olethan yhteydessä, jos haluat johtoryhmässä sparrata liiketoimintamahdollisuuksista, mitä paremmalla konkarijohtamisella voi saada aikaiseksi.

Lisätietoja antaa:
Antti Harjuoja: antti@nextmile.fi
Kimmo Soini: kimmo.soini@nextmile.fi