Parin viimeisen vuoden aikana Nextmilen valmennusohjelmiin on osallistunut jo yli 1 000 eri alojen konkaria. Valmennuksissa syntyneiden kokemusten sekä oivallusten pohjalta on muodostunut hyvä ymmärrys siitä, mitkä asiat pohdituttavat työuran loppusuoralla olevia konkareita. Terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät asiat koetaan selkeästi tärkeimmiksi osatekijöiksi. Vastataksemme tähän tarpeeseen, päätimme luoda konkarien hyvinvoinnin kehittämiseen tähtäävän valmennuksen yhteistyössä Impulssi Valmennus Oy:n sekä elintapavalmennuksen uranuurtajan, Riku Aallon kanssa.

 

Nextmile Life Stage Service™ auttaa valjastamaan eläkkeelle siirtymisen mahdollisuudet

Nextmilen missiona on auttaa konkareita, työnantajia ja yhteisöjä löytämään eläkkeelle jäämisen tuomat mahdollisuudet. Se kehittää ja tarjoaa yrityksille yhteisöllistä palvelua, jonka avulla työuran loppuvaiheessa olevat konkarit pystyvät valmistautumaan uuteen elämänvaiheeseen ja siirtymään terveinä sekä aktiivisina eläkkeelle. Nextmile Life Stage Service™ online-palvelu tarjoaa työnantajalle ajankohtaista tietoa, selkeän prosessin uran viimeisille vuosille sekä työkaluja esihenkilöille konkareiden parempaan johtamiseen. Konkareille palvelu tarjoaa innostavia ja käytännönläheisiä verkkosisältöjä, sosiaalisia verkostoja ja uusia eläkeajan työmahdollisuuksia.

Impulssi rakentaa siltaa työuran ja eläkkeelle siirtymisen välille

Impulssi Valmennus Oy on hyvinvointialan sisältö- ja koulutusyhtiö. Impulssin missiona on rakentaa siltaa liikunta ja terveysalojen väliselle katvealueelle ja visiona terveempi kansa, tuottavammat yritykset sekä tyytyväisemmät ihmiset. ”Sillan rakentaminen työelämän ja eläkkeelle siirtymisen välille sekä terveempien ja tyytyväisempien eläkevuosien tukeminen istuu Impulssi missioon erinomaisesti”, Impulssin perustaja Riku Aalto kertoo yhteistyön motiiveista.

”Nextmilen mainio verkkoympäristö sekä osallistava ja aktivoiva valmennusote saivat meidät innostumaan, joka on erinomainen lähtökohta yhteistyölle. Uskon myös, että meidän osaamisemme terveys- ja hyvinvointivalmennuksesta tekee Nextmilen konkarivalmennusratkaisusta entistäkin vaikuttavamman”, Aalto myhäilee.

Yhteistyön motiivina terveemmät ja elinvoimaisemmat eläkevuodet

”Rakennamme Impulssin johdolla yli 55-vuotiaille kohdennetun, kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyvän, yhteisöllisen online-hyvinvointivalmennuksen”, Nextmilen toimitusjohtaja Antti Harjuoja kertoo. Siinä pureudutaan vuorovaikutteisella otteella muun muassa seuraaviin teemoihin:

  • ikääntymisen aiheuttaman muutokset kehossa ja toimintakyvyssä,
  • itsensä tunteminen ja oman hyvinvoinnin johtaminen,
  • omien voimavarojen tunnistaminen ja kuormittuneisuuden hallinta,
  • paremman stressitasapainon tavoittelu sekä
  • uni, lepo ja palautuminen ja energisoiva ravitsemus.
  • Lisäksi palvelu tarjoaa helposti arkeen mahtuvia ja motivoivia vinkkejä aktiivisemman arjen sekä liikunnan harrastamisen tueksi.

Nextmile Wellbeing™ -valmennusta pilotoidaan alkuvuodesta 2023. Pilottivalmennukseen on paikkoja vielä parin yrityksen/yhteisön pilottiryhmille. Nextmile Wellbeing™ -valmennus sopii kaikille yli 55 -vuotiaille konkareille oman hyvinvoinnin parantamiseen ohjatusti ja osallistavasti vertaisryhmässä. Varsinainen lanseeraus toteutuu alkuvuoden 2023 aikana, joten pysythän kuulolla!

Lisätietoja antaa:
Antti Harjuoja
toimitusjohtaja
Nextmile Oy

+358 50 571 4011
antti@nextmile.fi
www.nextmile.fi