SuomiAreena on täynnä erilaisia kohtaamisia ja näkemyksiä. Siellä ratkaistaan tulevaisuuden kimurantteja kysymyksiä ja luodaan uutta merkittävää keskustelua. SuomiAreena herättää tunteita, ja siksi siellä ovat kaikki. SuomiAreenan arvot ovat avoimuus, moniääninen keskustelu, rentous, rohkeus ja tasa-arvo. Arvojen avulla tuomme yhteiskunnallisen keskustelun meidän kaikkien ulottuville. www.suomiareena.fi

65–69-vuotiaat suomalaiset tekevät vähemmän ansiotöitä kuin ikätoverinsa muissa Pohjoismaissa ja muissa OECD-maissa keskimäärin. Suomalainen työelämä ei pärjää ilman konkareiden työpanosta. Paneelikeskustelussamme ratkotaan se, miten työuria saadaan pidennettyä ja haastetaan sekä työnantajia että työntekijöitä vaikuttamaan työurien jatkumiseen. Ikääntyminen tarkoittaa isoa muutosta yrityksiin ja työpaikoille. Miten vastataan ikääntyvän yhteiskunnan vaatimuksiin? Miten johtamista ja yrityskulttuuria on muutettava?

Valtavan iso aihe, joka koskee useita läntisiä yhteiskuntia. Aihe, josta puhutaan paljon, mutta konkreettisia tekoja on vielä vähän. Liian vähän. Nyt on aika ryhdistäytyä!

Meillä on paneelissa mukana huippuammattilaisia eri aloilta ja luvassa on näkemyksellistä ja ratkaisuhakuista keskustelua. Haluatko sinä vaikuttaa keskustelumme sisältöön? Jos haluat, klikkaa tästä online-palveluumme ja jaa näkemyksesi: KLIKKAA TÄSTÄ

Tervetuloa mukaan paikan päälle kesäiseen Poriin tai seuraa keskustelua MTV Katsomosta torstaina 29.6. klo 10 alkaen, stream-linkin löydät tästä linkistä.