Organisaatioiden kulttuuria ja johtamista on kehitetty jo ties kuinka kauan. Tästä huolimatta työuran viimeisiä vuosia varjostaa epävarmuus ja epätietoisuus. Lähestyvästä eläkeajasta ei uskalleta puhua. Konkarityöntekijät odottavat, että esihenkilöt ottavat vastuuta keskustelun avauksesta ja samaan aikaan esihenkilöt odottavat konkareiden keskustelun avausta. Sama aiheen väistely ja odottelu jatkuu muutaman vuoden ja konkari kyllästyy ja ilmoittaa HR:lle, että jään kolmen kuukauden päästä eläkkeelle, koska eläkeikä tulee täyteen. Sitten kaikille tulee kiire seuraajan palkkaamisessa, tiedon siirrossa jne.

Tämä ei ole vitsi. Tämä on tavallista arkea liian monessa työyhteisössä.

Työuran ”viimeisen vitosen” paremmalla johtamisella saadaan valtavasti liiketoimintahyötyjä nopeasti. Kysymys varmastikin kuuluu, että missä meidän työyhteisö on tällä hetkellä konkarikulttuurin osalta ja miten tästä kannattaisi lähteä parantamaan.

Ei huolta, tule linjoille tiistaina 7.2. klo 9 alkaen ja kuulet käytännön esimerkkejä.

Nextmilen ja Mehiläisen Työelämäpalveluiden yhteiswebinaarissa selviää, miten työuran konkarivaiheesta otetaan aktiivinen ote ja miten konkarikulttuuria kehittämällä saadaan selkeitä liiketoimintahyötyjä. Myös elintärkeän hiljaisen tiedon siirtämiseen saadaan arvokkaita näkökulmia.

Samalla selviää, miten parhaat käytännöt, konkreettiset työkalut ja tuki konkareiden johtamiseen ja joustavaan työhön eläkeaikana osoittautuu voittoisaksi yritysten välisessä kilpailussa osaavista ammattilaisista.

”Teillä on moderni ja peloton toimintatapa!” –HR-johtaja

Tutustu webinaarin sisältöön: Klikkaa tästä