Konkarien voimavarojen hyödyntäminen on yrityksen strategian ja kilpailukyvyn vahvistamisen avain. Vanha ajatus siitä, että eläkkeelle siirtyminen olisi kuilu, joka leikkaa ihmiset pois työelämästä, ei ole nykypäivää. Kokeneiden työntekijöiden motivaatiota voidaan monin tavoin vahvistaa. Mitä he tahtovat työelämältä eläkeiän lähestyessä? Miten heitä voidaan tukea? Miten mahdollistamme työuran jatkumisen yli eläkeiän?

 

Kokeneiden työntekijöiden suunnitelmallinen tukeminen on tuloksellisen ikäjohtamisen ja yrityksen henkilöstöstrategian kiinteä osa. Erityisesti eläkeikään liittyvien ratkaisujen käsitteleminen jo ennalta tuottaa yrityksille monipuolisia hyötyjä. Käytännön kokemus on osoittanut, että vielä aika harva organisaatio osaa hyödyntää työuran loppuvaiheessa ja eläköitymisessä piilevän potentiaalin.

“Kun aloin suunnittelemaan eläkkeelle jäämistä, päätin ensin jäädä osa-aikaeläkkeelle, ja näiden valintojen jälkeen ajatus eläkkeelle siirtymisestä on muuttunut. Tämä on ollut täydellinen valinta minulle ja nyt ajattelen, että voisin jatkaa vähän pidempään osa-aikaisesti. Ennen tätä tilaisuutta ajatus työstä luopumisesta oli suoraviivaista: heti kun ikä sallii.”

Tervetuloa Nextmilen ja Mehiläisen Työelämäpalveluiden webinaariin 25.11. klo 10-11 kuulemaan ja keskustelemaan käytännön esimerkkien kautta, miten juuri sinun organisaatiossasi voidaan konkarikulttuuria parantaa. Webinaari on suunnattu yrityspäättäjille ja yritysjohdolle.

Ennakoiminen on tapa, jolla voittaa niin taloudellisesti kuin hyvinvoinnin kannalta. Siksi kannattaa aloittaa jo tänään.

Webinaarin ohjelma:

  • 10:00 Webinaarin avaus – toimitusjohtaja Antti Harjuoja, Nextmile
  • 10:10 Miksi panostamme konkareihin? – talousjohtaja Päivi Poutanen, Veolia Water Technologies Finland, Aquaflow
  • 10:25 Kolme näkökulmaa konkarijohtamiseen – työterveyspsykologi Päivi Pentti, Mehiläinen
  • 10:40 Yhteenveto ja mitä seuraavaksi? – Senior Advisor Mikko Taskinen, Nextmile
  • 10:50 Q&A

Ilmoittaudu webinaariin: KLIKKAA TÄSTÄ.