Nextmile on palvelu, joka auttaa eläkeikää lähestyviä työntekijöitä valmistautumaan hallitusti ja kokonaisvaltaisesti uuteen elämänvaiheeseen. Palvelun on kehittänyt yrityskulttuurin muotoilutoimisto, konsultointi- ja valmennusyritys Milestone yhteistyössä sidosryhmien ja asiakkaiden kanssa.

Lähestyvä eläkeaika on yksi suurimmista elämänmuutoksista, joka ei useinkaan ole läpihuutojuttu vaan herättää pelkoja tai ainakin monia kysymyksiä. Muutos voi syödä voimavaroja jo viimeisinä työvuosina. Moni eläkeaikaa lähestyvä kokee jäävänsä muutoksessa yksin.

Sen sijaan, että eläkeaika nähtäisiin viimeisenä vaiheena elämässä, palvelun ideana on nähdä se uutena vaiheena, joka on täynnä mahdollisuuksia, ja jopa uutena askeleena urapolulla. Markkinaselvityksen ja tutkimusten mukaan yhä useampi jatkaa työuraansa hyvän eläkkeelle valmistautumisen tuloksena.

Työsuojelurahasto on tukenut palvelun kehittämistä tuotteistusmäärärahalla. Voit lukea heidän sivuiltaan myös tästä hankkeesta ja sen vaiheista.

https://www.tsr.fi/valmiit-hankkeet/hanke?h=117280#tiedote

On ollut hienoa seurata viimeisen vuoden aikana, kuinka Nextmile on kasvanut ja kehittynyt. Viimeinen vuosi on antanut valtavasti vastauksia ja synnyttänyt uusia kysymyksiä siitä, miten voisimme tukea eläkkeelle jääviä henkilöitä. Alkumatkan aikana on kertynyt huomattava määrä myös uusia ideoita ja ajatuksia, joita käymme läpi niin kumppaneiden kuin verkoston kanssa yhdessä.

Jos haluat olla osa Nextmile -yhteisöä, niin liity mukaan ja seuraa meitä sosiaalisessa mediassa Facebook / Twitter / LinkedIn / Instagram.