Usean valmennusyrityksen perustajana tunnettu Timo Erämetsä on liittynyt Nextmilen perustajatiimiin. Tiimin tavoitteena on rakentaa kansainvälistyvä, työelämän suurimpaan muutoskohtaan keskittyvä palvelukokonaisuus.

Nextmilen liiketoimintaa kehitettiin osana Milestonen liiketoimintaa, ja se yhtiöitettiin omaksi yhtiökseen kesällä 2021. Timo oli ollut mukana auttamassa Nextmilen toiminnassa loppukeväästä ja päätti lähteä mukaan uuteen yritykseen.

Ympyrä tavallaan sulkeutui, kun Timon ja Mikko Aallon perustamasta Milestonesta irrotettiin yksi liiketoiminta omaksi yhtiökseen, ja hän ”palasi” perustamaan ja rakentamaan tätä uutta toimintaa. Timo on vuosien aikana ehtinyt perustaa myös menestyvät asiantuntijayritykset Muutostoimisto Flow:n ja Renesans Consultingin.

Ensin innostuin nextmile-verkkovalmennuksen laadusta. Sitten oivalsin valtavan yhteiskunnallisen potentiaalin, ja pitkä ura konsultoinnin ja valmentamisen parissa herätti kiinnostuksen lähteä rakentamaan erilaista liiketoimintaa. Tässä meillä on mahdollisuus tehdä skaalautuvasti Hyvää moneen suuntaan.

Kokeneena yrittäjänä Timo tuo mukanaan jämäkän liiketoimintaosaamisensa lisäksi arvokasta kokemusta yrityksen käynnistämisvaiheesta.

”Erityisen innoissani mä olen uudesta Konkari.com-palvelusta, jota pilotoimme. Siinä matchaamme konkarien vankkaa osaamista ja yritysten osaamistarvetta, kun projekti, keikka tai osa-aikatyö ovat fiksuimpia ratkaisuja.”

Nextmilen vetäjä Antti Harjuoja on ollut tyytyväinen, että Timo päätti lähteä mukaan rakentamaan uutta yritystä.

”On ollut ilo saada Timo mukaan tiimiin. Timolla on pitkä kokemus konsulttina, valmentajana ja yrittäjänä. Hän tuo tärkeää näkemystä ja tekemistä yritystoiminnan kriittisiin alkuvaiheisin, sekä valmentamisen vaikuttavuutta skaalautuviin palveluihimme.”

Mikäli haluat kuulla Nextmile-verkkovalmennuksesta ja/tai Konkari.com-palvelustamme lisää, olethan yhteydessä, joko

  • Timo Erämetsä: timo@nextmile.fi – 040 8428458 tai
  • Antti Harjuoja: antti@nextmile.fi – 050-5714011