Sari Lehtoaro on liittynyt Nextmile Oy:n tiimiin 1.5.2023 alkaen.

Sarilla on pitkä kokemus myynnin, liiketoiminnan kehityksen ja johtotehtävien parista markkinointi- ja logistiikka-aloilla sekä arvokasta kokemusta organisaatiokonsultoinnista ja työnohjauksesta. Hän tulee työskentelemään Nextmilen tiimissä kiihdyttääkseen yrityksen kasvua keskittymällä asiakassuhteiden ja Nextmile-konseptin jatkokehittämiseen.

Olen urallani priorisoinut läheisen yhteistyön kumppanien kanssa, ja uskon, että markkinoiden ja asiakkaiden ymmärtäminen on avain menestyksekkään liiketoiminnan kehittämiseen. Uutena myynnin kehittäjänä Nextmilellä olen innoissani päästessäni hyödyntämään vahvuuksiani ja tuomaan oman kokemukseni konkarijohtamisesta ja valmennuksesta koko verkostomme hyödyksi,” Sari toteaa.

Sarin asiantuntemus ihmisten johtamisessa ja valmentamisessa muutostilanteissa tarjoaa arvokkaan lisän Nextmilen asiakastoteutuksiin.

Olen todella innoissani, että Sari päätti tarttua tarjoukseen ja liittyä mukaan tiimiin. Hänellä on Nextmilelle arvokasta osaamispääomaa ja yrittäjäasennetta. Vaikka olemme pieni alkuvaiheen yritys, on meillä hieno mahdollisuus saada todella vaikuttavia tuloksia aikaiseksi fiksulla tekemisellä. Sarin liityttyä tiimiin, Nextmile on valmis siirtymään nextille levelille!” toteaa Nextmilen perustaja ja toimitusjohtaja Antti Harjuoja.

 

Lisätietoja antaa:
Antti Harjuoja: antti@nextmile.fi
Sari Lehtoaro: sari.lehtoaro@nextmile.fi