”Slush 100 had a mind-blowing amount of +1000 applications! What makes this even more exciting is that the quality of the startups has never been this high in Slush history. All startups were separately evaluated based on product, business model, market, team & soft skills, and impact.”

Nextmile valittiin Slush 100 pitching kilpailun TOP100 listalle yli 1 000 startupin joukosta! Jos tarkkoja ollaan, lopullisella short listalla on 86 startupia eli Nextmile valikoitui alle 8% joukkoon kaikista hakijoista. Aikamoista 💪🏻

Tämä on meille hieno tunnustus Nextmilen kehitystyöstä. Etenkin kun Slush-tiimin mukaan hakijoiden laatu on korkeammalla kuin koskaan aiemmin Slushin historiassa. Pääsimme viiden alkuvaiheen huippusijoittajan arvioitavaksi. Nämä ikoniset sijoittajat: Accel, General Catalyst, Lightspeed Venture Partners, NEA, ja Northzone, ovat olleet tukemassa muun muassa sellaisia yrityksiä kuten Meta, Stripe, Airbnb, Snap, Uber, Spotify, Salesforce, Slack, ja Klarna. Hieno lista upeita yrityksiä!

Kaikki startupit on arvioitu tuotteen, liiketoimintamallin, markkinapotentiaalin, tiimin ja vaikuttavuuden näkökulmasta. Vaikka olemme vasta alkumatkalla, olemme tehneet ja saaneet aikaiseksi erittäin hyviä asioita. Työ on vielä kesken, mutta tiedämme että olemme oikealla tiellä. Ja ehkä tämä kertoo myös siitä, että nyt on oikea aika kehittää tätä työurien loppuvaiheeseen ja eläköitymiseen liittyvää liiketoimintaa.

MATKA JATKUU JA VAUHTI KIIHTYY!

Lue lisää Slush 100 -kilpailusta: KLIKKAA TÄSTÄ