Mikko Koljonen on liittynyt Nextmile Oy:n perustajaosakkaaksi ja COO rooliin 1.1.2022 alkaen.

Mikolla on yli 20 vuoden ja satojen transformaatioprojektien kokemus kansainvälisestä liiketoiminnan kehittämisestä ja muutoksen johtamisesta niin suurista kansainvälisistä organisaatioista kuin kasvuyrityksistä. Ennen Nextmileä Mikko oli 13 vuoden ajan osa Bilot Oyj:n ydintiimiä kasvattamassa yrityksestä merkittävää Suomalaista liiketoiminnan asiantuntijaorganisaatiota.

Kun ryhdyimme Antin kanssa sparrailemaan Nextmilen liiketoimintaa viime kesänä tiesin heti, että haluan olla tavalla tai toisella mukana Nextmilen tarinassa. Nextmilen liiketoiminnalla on huima merkitys yksilöille, yrityksille, organisaatioille ja yhteiskunnallisellakin tasolla. Usein konkariosaajat nähdään ongelmana vaikka samaan aikaan meillä on nopeasti paheneva, huutava tekijäpula ja huononeva huoltosuhde. Meidän täytyy saada konkarit aktivoitua, päästä heidän arvostuksessaan sanoista tekoihin ja mahdollistaa joustavat työntekemisen mallit ja alustat. Tämä on se pelikenttä, jonka aiomme mullistaa. Nextmilen tekemän työn merkityksellisyys sytyttää myös meidät tekijät ja intohimo, jolla eläköitymiseen yleisestikin suhtaudutaan ei jätä ketään kylmäksi! Nextmilessä on huima liiketoimintapotentiaali ja haluammekin kasvattaa yrityksestä merkittävän toimijan sekä Suomessa että kansainvälisesti. Olemme asettaneet riman korkealle, mutta samaan aikaan tulemme kehittämään liiketoimintaamme jalat maassa ja käytännönläheisesti asiakkaitamme kuunnellen. Vaikka Nextmile onkin start-up yritys emme aloita työtämme tyhjästä vaan taustalla on yli 5000 konkarin kanssa tehty tutkimustyö ja ensimmäisen ratkaisumme onnistunut pilotointi lähes viidensadan konkarin ja merkittävien yritysasiakkaiden ja kumppaneiden kanssa.” sanoo Mikko Koljonen, COO ja perustajaosakas

Olen todella tyytyväinen, että saimme Mikon mukaan Nextmilen perustajatiimiin. Mikko on rautainen ammattilainen, joka tuo mukanaan sekä tärkeää kokemusta liiketoiminnan kasvattamisesta ja kansainvälistämisestä, että halua muuttaa maailmaa paremmaksi. Intohimomme on kehittää liiketoimintaa, joka jättää positiivisia jälkiä yksilöihin, organisaatioihin ja yhteiskuntiin. Onnistumisemme edellytys on löytää oikeat ihmiset rakentamaan yritystämme ja olen vakuuttunut, että Mikko on juuri oikea lisä Nextmilen menestystarinaan.” toteaa Antti Harjuoja, toimitusjohtaja ja perustajaosakas.

Lisätiedot:

Antti Harjuoja, co-founder & CEO
antti@nextmile.fi
+358 50 571 40 11

Mikko Koljonen, co-founder & COO
mikko@nextmile.fi
+358 50 33 678 66

www.nextmile.fi 

Nextmile on suomalainen vuonna 2021 perustettu start-up yritys. Kehitämme palvelua, jonka avulla eläköityvät konkarit pystyvät valmistautumaan uuteen elämänvaiheeseen ja pysymään aktiivisina. Palvelumme tarjoaa konkareille verkkosisältöjä, sosiaalisia verkostoja ja työmahdollisuuksia. Visiomme on olla ikääntyvien yhteiskuntien suosituin alustapalvelu konkarikohderyhmälle. Missiomme on auttaa konkareita, työnantajia ja yhteiskuntia löytämään eläkkeelle jäämisen tuomat mahdollisuudet.