SuomiAreena on Suomen suurin yhteiskunnallinen festivaali täynnä erilaisia kohtaamisia ja näkemyksiä. Tapahtuma kerää yhteen poliitikkoja, yritysjohtajia, asiantuntijoita, journalisteja ja yleisöä keskustelemaan tärkeistä aiheista. Siellä ratkaistaan tulevaisuuden kimurantteja kysymyksiä ja luodaan uutta merkittävää keskustelua. Jotta meillä olisi enemmän ratkaisuja ja vähemmän ongelmia. www.suomiareena.fi

 

Nextmile on kutsuttu ensi kesän SuomiAreenaan Poriin. Se on mahtava tilaisuus edistää konkarijohtamisen ja -kulttuurin merkitystä edellytyksenä pidemmille työurille. Olemme jo vuosia tehneet työtä paremman konkarikulttuurin puolesta, ja on upea mahdollisuus päästä yhteiskunnalliseen tapahtumaan keskustelemaan siitä.

Nextmile on nuori ja kasvava yritys, joka tarjoaa vaikuttavia ja skaalautuvia palveluita tukemaan pidempiä työuria. Nextmile on aktiivisesti mukana kehittämässä työurien loppuvaihetta ja joustavia eläkeajan työskentelyn malleja Suomessa ja muissa läntisissä yhteiskunnissa, missä ikääntymisen mukanaan tuomat haasteet työvoiman saatavuudessa ovat jyrkässä kasvussa.

Osallistuminen SuomiAreenaan on merkittävä virstanpylväs meille, sillä se antaa mahdollisuuden tuoda oma kokemuspohjainen näkemyksemme esille laajalle yleisölle. Tapahtuma tarjoaa myös loistavan tilaisuuden verkostoitua muiden alan toimijoiden kanssa ja löytää mahdollisia yhteistyökumppaneita tulevaisuutta ajatellen.

Olemme jo osoittaneet olevamme innovatiivinen yhteiskunnallisten ongelmien ratkaisija. Osallistuminen SuomiAreenaan tulee varmasti lisäämään Nextmilen näkyvyyttä ja arvostusta yhteiskunnallisena vaikuttajana. Julkaisemme keskustelun agendan ja keskustelijat kevään aikanaMukana on merkittäviä suomalaisia työelämävaikuttajia. Myös Nextmilen nykyiset yhteistyötahot ovat lähteneet mukaan tukemaan osallistumistamme.

Kiinnostus Nextmilea kohtaan on viimeisen vuoden aikana ollut huimassa kasvussa – eikä syyttä. Me Nextmilellä teemme työuran ’viimeiseen vitoseen’ liittyvät ratkaisut helpommaksi niin työnantajalle kuin työntekijöille, samoin työuran jatkamisen. Toivottavasti olet jo löytänyt omassa yrityksessäsi työurien suhteen sopivia keinoja ja ellet, ole yhteydessä meihin. Autamme mielellämme.

Ota yhteyttä, jutellaan lisää: varaa aika