Toukokuun puolessa välissä tuli soitto Digian Veikko Nokkalalta. Veikko soitti ja kyseli kuulumisia, että mitä meille kuuluu ja mitä on tapahtunut #Digiarvoa2019 -finaalin jälkeen! Soitto oli mukava yllätys ja se motivoikin katsomaan kalenteria taaksepäin viime syksyyn, että mitä vaiheita matkalle onkaan mahtunut.

Noin vuosi sitten löysimme Digian ilmoituksen Digiarvoa-kilpailusta, johon osallistuimme Nextmile:Work -palvelumme prototyypillä. Tämä prototyyppi on rakennettu vastaamaan markkinoiden tarvetta mahdollistaa eläkkeelle jääneiden motivoituneiden ammattilaisten joustava työntekeminen. Hakemuksen deadline oli elokuun alussa ja parin viikon kuluttua saimme kuulla, että meidät valittiin TOP5-finaaliin miltei sadan hakijan joukosta! Finaaliin valmistautuminen oli intensiivinen pari viikon rykäys ja finaalipitchaus meni mielestämme hyvin. Miten finaalissa kävi ja mitä finaalin jälkeen tapahtui? Napakat kiteytykset sekä meistä, että muista finalisteista löytyvät Digian blogista: klikkaa tästä.

Jos kiinnostuit Nextmile:Work-palvelusta, tutustu www-sivuihin: Nextmile:Work ja/tai ole yhteydessä allekirjoittaneeseen.