Emme tarvitse eläkeuudistusta,

vaan parempaa johtamista!

webinaari 14.6.2023

Miten teillä johdetaan konkarityöntekijöiden uran viimeisiä vuosia? Tiedätkö miten niitä kannattaisi johtaa? Työelämä ikääntyy ja eläkkeelle ”valuu” vuosittain tuhansia konkareita, joilla olisi motivaatiota jatkaa työntekemistä? Miksi näin käy? Mitä sinun tulee johtajana tietää työuran viimeisistä vuosista?
 
Tule linjoille keskiviikkona 14.6. klo 8.30 alkaen Nextmilen ja Mehiläisen Työelämäpalveluiden yhteiswebinaariin kuuntelemaan ja keskustelemaan konkreettisista keinoista kehittää työuran loppuvaiheen johtamista. Webinaarissa on keskustelemassa pitkän uran suuryrityksissä (VR & Finnair) ja niiden johtoryhmissä tehnyt Kimmo Soini ja Mehiläisen johtava työterveyspsykologi Suvi Suortamo.
 
Kimmo avaa johtajakokemuksensa kautta, miten ikääntyvässä yhteiskunnassa myös yritysten johtamisen pitää kehittyä vastaamaan tämän ajan tarpeita. Suvi tuo asiantuntijanäkökulmaa, josta johdolle on hyötyä henkilöstösuunnittelussaan.
 
Proaktiivinen ote on tie menestykseen. Asioiden kehittyminen omalla painollaan ei itsestään johda parhaaseen lopputulokseen.