Ihmiset palvelun taustalla

Antti Harjuoja

Antti Harjuoja

Antti toimii Nextmilen omistajan Milestonen operatiivisena johtajana. Hän on ollut Nextmilen primus motor alkumetreiltä alkaen. Hän vastaa Nextmilen toiminnan kehittämisestä ja yritysyhteistyöstä.

050 5714011
antti@nextmile.fi

Elina Aaltolainen

Elina Aaltolainen

Elina toimii Nextmilen omistavan Milestonen kulttuuristrategina ja ihmiskäsitysmuotoilijana. Nextmilessa hän toimii konseptin kehittäjänä ja asiakastoteutuksissa.

elina@milestone.fi

Virpi Takala

Virpi Takala

Virpi on kokenut markkinoinnin ja asiakkuustoimintojen johtaja sekä osaava coach ja tiimivalmentaja. Hän toimii aktiivisesti Nextmilen Advisorina ja coachina.

virpi.takala@nextmile.fi

Timo Cavén

Timo Cavén

Timo on ollut pitkään erityisesti ict-alan yrityksien johtamisessa ja liiketoiminnoissa. Nykyisin enemmän kasvuyrityksissä erilaisissa rooleissa. Nextmilessa Timo on mukana liiketoiminnan kehittämisessä ja kasvun varmistamisessa.

timo.caven@nextmile.fi

Tomi Väätäinen

Tomi Väätäinen

Tomi on kokenut myynnin ja asiakkuuksien johtaja, erityisesti julkishallinnon kumppanuuksissa. Hän toimii Nextmilen myynnin ja asiakkuuksien advisorina.

tomi.vaatainen@nextmile.fi

Aku Hentilä

Aku Hentilä

Aku omaa pitkän kokemuksen finanssialalt, jonka jälkeen hän on kouluttautunut terapeutiksi ja nykyisin hän tekee yksilö- ja ryhmävalmennuksia työyhteisöille yrityksensä MindFaculty Oy:n kautta sekä Nextmilen kumppanina ja coachina.

aku@mindfaculty.fi

Ruusa Hentilä

Ruusa Hentilä

Ruusalla on business-taustan omaava terapeutti ja työskentelee mm. yksilöterapeuttina ja työyhteisövalmentajana yrityksensä Mindfaculty Oy kautta, sekä Nextmilen kumppanina ja coachina.

ruusa@mindfaculty.fi