Ihmiset palvelun taustalla

Antti Harjuoja

Antti Harjuoja

Antti on Nextmilen primus motor alkumetreiltä alkaen. Hän vastaa Nextmilen toiminnan kehittämisestä ja yritysyhteistyöstä.

050 5714011
antti@nextmile.fi

Elina Aaltolainen

Elina Aaltolainen

Elina toimii Nextmilen omistavan Milestonen kulttuuristrategina ja ihmiskäsitysmuotoilijana. Nextmilessa hän toimii konseptin kehittäjänä.

elina@milestone.fi

Timo Erämetsä

Timo Erämetsä

Timo on kokenut liiketoiminnan uudistaja ja useamman menestyvän asiantuntijayrityksen perustaja. Nextmilessa Timo auttaa toiminnan kehittämisessä ja kasvun kiihdyttämisessä.

timo.erametsa@nextmile.fi

Virpi Takala

Virpi Takala

Virpi on kokenut markkinoinnin ja asiakkuustoimintojen johtaja sekä osaava coach ja tiimivalmentaja. Hän toimii aktiivisesti Nextmilen Advisorina ja coachina.

virpi.takala@nextmile.fi

Timo Cavén

Timo Cavén

Timo on ollut pitkään erityisesti ict-alan yrityksien johtamisessa ja liiketoiminnoissa. Nykyisin enemmän kasvuyrityksissä erilaisissa rooleissa. Nextmilessa Timo on mukana liiketoiminnan kehittämisessä ja kasvun varmistamisessa.

timo.caven@nextmile.fi

Tomi Väätäinen

Tomi Väätäinen

Tomi on kokenut myynnin ja asiakkuuksien johtaja, erityisesti julkishallinnon kumppanuuksissa. Hän toimii Nextmilen myynnin ja asiakkuuksien advisorina.

tomi.vaatainen@nextmile.fi

Aku Hentilä

Aku Hentilä

Aku omaa pitkän kokemuksen finanssialalt, jonka jälkeen hän on kouluttautunut terapeutiksi ja nykyisin hän tekee yksilö- ja ryhmävalmennuksia työyhteisöille yrityksensä MindFaculty Oy:n kautta sekä Nextmilen kumppanina ja coachina.

aku@mindfaculty.fi

Ruusa Hentilä

Ruusa Hentilä

Ruusalla on business-taustan omaava terapeutti ja työskentelee mm. yksilöterapeuttina ja työyhteisövalmentajana yrityksensä Mindfaculty Oy kautta, sekä Nextmilen kumppanina ja coachina.

ruusa@mindfaculty.fi