Työelämän konkari

Valmistaudu työelämän suurimpaan muutokseen ajoissa.

Tiesithän, että on elämää työelämän jälkeenkin

Ja voit valmistautua tähän uuteen elämänvaiheeseen jo työelämässä. Et siis tipahda tyhjyyteen.

Nextmile on kokonaisvaltainen palvelu, jonka avulla eläkeaikaa lähestyvä työntekijä voi valmistautua tulevaan elämänmuutokseen. Tämä tarkoittaa ohjattua prosessia omien arvojen kautta eläkeajan unelmiin ja itselle merkitykselliseen tekemiseen. Haluamme olla mahdollistamassa uuden elämänvaiheen aloittamista, uusien jälkien jättämistä.

Autamme sinua löytämään tasapainon kaikkein tärkeimpien asioiden välille.

Jos olet kiinnostunut joustavista työntekemisestä ratkaisuista eläkkeellä, tutustu: Nextmile.work.

Jalanjälki

Jokainen meistä jättää jäljen, mutta tiedämmekö millaisen. Nextmile auttaa sinua tunnistamaan oman jälkesi, jotta samanlaista polkua kulkevilla olisi helpompi edetä.

Verkosto

Moni eläkeaikaa lähestyvä kokee olevansa asian kanssa liian yksin. Eläkkeelle jääminen on niin suuri elämänmuutos, että se ravistelee koko identiteettiä.

Opastus

Nextmile on kokonaisvaltainen palvelu, jonka avulla eläkeaikaa lähestyvä työntekijä voi valmistautua tulevaan elämänmuutokseen.

Nextmile-verkkovalmennus auttaa valmistautumaan uuteen
elämänvaiheeseen

Lähestyvätkö eläkevuodet? Haluatko olla valmiina merkittävään elämänvaiheeseen? Nextmile-verkkovalmennus on sinulle, joka pohdit elämäsi suuntaviivoja ennen eläkkeelle siirtymistä.

Nextmile-verkkovalmennus auttaa valmistautumaan uuteen elämäntilanteeseen ja tukee tulevaisuuden suunnittelussa. Valmennuksen aikana tarkastellaan, mitä sinulle merkityksellisiä tekoja haluat vielä saada aikaan työelämässä ja mitä olet jo saavuttanut. Sähköisten materiaalien avulla pääset käymään läpi, mitä erilaisia mahdollisuuksia elämä voi tuoda mukanaan eläkevuosien myötä.

Tukea elämänmuutoksessa

Lähestyessäsi työelämäsi merkittävää murroskohtaa Nextmile-verkkovalmennuksen kokonaisuus tarjoaa sinulle valmiuksia muutosten kohtaamiseen ja itselle tärkeiden asioiden löytämiseen. Tarkastelemalla omia arvojasi voit ratkaista monia elämän merkityksellisiä kysymyksiä ja tehdä uudenlaisia valintoja itseäsi varten. Valmennuksen tavoitteena on ennen kaikkea vahvistaa tunnetta elämänhallinnasta.

Verkkovalmennuksen aineisto on jaettu teemoihin, jotka johdattelevat pohtimaan eri näkökulmista omaa elämää tulevina eläkevuosina. Valmennuksen alussa ja lopussa toteutetaan myös kartoitus, jonka avulla on helppo havainnoida muutosta omassa itsessään, toiminnassaan ja ajattelutavoissaan.

Haluamme, ettei yksikään kohtaa eläkeikää yksin. Olemme huomanneet, että kaikkiaan työntekoon suhtautuminen on muuttumassa. Katsomme myös omaa työhistoriaamme uudella tavalla. Pyrimme tarjoamaan välineitä ja ohjausta, jotta työelämäsi uusi vaihe käynnistyy luontevasti ja siinä tahdissa kuin sinulle sopii.

 

Jos kiinnostuit verkkovalmennuksesta, ole yhteydessä antti@nextmile.fi

”Kaikille eläkkeelle jäämistä suunnitteleville.”

​Nextmile-verkkovalmennuksen osallistuja kysymykseen ”kenelle suosittelisit verkkovalmennusta?”

”Tämäpä osoittautui varsin koukuttavaksi valmennukseksi, koska tänään oli aikomus vain kirjautua sisään muiden töiden lomassa ja tehdä vähän näön vuoksi, jotta saisin homman alkuun. Päädyin innostuneena tekemään kaikki osiot kolmessa eri pätkässä päivän aikana!”

​Suomen Ekonomit

Syö silliä, juo kuravettä…

Syö silliä, juo kuravettä…

Vanha aprillihokema on tullut mieleeni viime aikojen uutisointia kuunnellessa. Koronaa tulviva uutiskaaos on toden totta roiskauttanut kuravettä muutenkin sameana vellovaan ihmismieleen. TV-uutisten kuvat ovat olleet kuin tieteiselokuvien taistelunäyttämöiltä,...

Arvot, jotka muuttavat elämää

Arvot, jotka muuttavat elämää

Arvoista puhuminen voi yhtä hyvin palvella tarvetta kertoa elämän suurimmista ja syvällisistä merkityksistä kuin tavasta kielellistää se, mitä elämässä pitää tärkeänä, mutta tekojen tasolla välttelee. Jälkimmäisestä syystä johtuen arvoista puhuminen on kokenut...