Työelämän konkari

Valmistaudu työelämän suurimpaan muutokseen ajoissa.

Tiesithän, että on elämää työelämän jälkeenkin

Ja voit valmistautua tähän uuteen elämänvaiheeseen jo työelämässä. Et siis tipahda tyhjyyteen.

Nextmile on kokonaisvaltainen palvelu, jonka avulla eläkeaikaa lähestyvä työntekijä voi valmistautua tulevaan elämänmuutokseen. Tämä tarkoittaa ohjattua prosessia omien arvojen kautta eläkeajan unelmiin ja itselle merkitykselliseen tekemiseen. Haluamme olla mahdollistamassa uuden elämänvaiheen aloittamista, uusien jälkien jättämistä.

Autamme sinua löytämään tasapainon kaikkein tärkeimpien asioiden välille.

Jos olet kiinnostunut joustavista työntekemisestä ratkaisuista eläkkeellä, tutustu: Nextmile.work.

Jalanjälki

Jokainen meistä jättää jäljen, mutta tiedämmekö millaisen. Nextmile auttaa sinua tunnistamaan oman jälkesi, jotta samanlaista polkua kulkevilla olisi helpompi edetä.

Verkosto

Moni eläkeaikaa lähestyvä kokee olevansa asian kanssa liian yksin. Eläkkeelle jääminen on niin suuri elämänmuutos, että se ravistelee koko identiteettiä.

Opastus

Nextmile on kokonaisvaltainen palvelu, jonka avulla eläkeaikaa lähestyvä työntekijä voi valmistautua tulevaan elämänmuutokseen.

Henkilökohtainen ohjelma tukenasi

Nextmile-ohjelma auttaa sinua valmistautumaan työelämän suurimpaan muutokseen, eläkkeelle siirtymiseen. Ohjelman ydin on verkkovalmennus, jota voi halutessaan tukea ryhmätyöskentelyllä sekä henkilökohtaisilla coachauksilla. Saat juuri sen verran apua, kuin sitä kaipaat. Ympärilläsi on muita samassa tilanteessa olevia – sekä yksilöitä, jotka ovat jo kokeneet saman, mitä olet kohtaamassa.

Haluamme, ettei yksikään kohtaa eläkeikää yksin. Olemme huomanneet, että kaikkiaan työntekoon suhtautuminen on muuttumassa. Katsomme myös omaa työhistoriaamme uudella tavalla. Pyrimme tarjoamaan välineitä ja ohjausta, jotta työelämäsi uusi vaihe käynnistyy luontevasti ja siinä tahdissa kuin sinulle sopii.

Yhdessä kohti uutta elämänvaihetta

Oletko kiinnostunut tutustumaan Nextmile-verkkovalmennukseen? Varaa 15min esittelyaika jättämällä yhteystietosi alla olevasta linkistä.

Joustavat työntekemisen ratkaisut eläkkeellä

Jos olet kiinnostunut joustavista työntekemisen mahdollisuuksista eläkkeellä, tutustu Nextmile:Work -palveluumme alla olevasta linkistä.

Syö silliä, juo kuravettä…

Syö silliä, juo kuravettä…

Vanha aprillihokema on tullut mieleeni viime aikojen uutisointia kuunnellessa. Koronaa tulviva uutiskaaos on toden totta roiskauttanut kuravettä muutenkin sameana vellovaan ihmismieleen. TV-uutisten kuvat ovat olleet kuin tieteiselokuvien taistelunäyttämöiltä,...

Arvot, jotka muuttavat elämää

Arvot, jotka muuttavat elämää

Arvoista puhuminen voi yhtä hyvin palvella tarvetta kertoa elämän suurimmista ja syvällisistä merkityksistä kuin tavasta kielellistää se, mitä elämässä pitää tärkeänä, mutta tekojen tasolla välttelee. Jälkimmäisestä syystä johtuen arvoista puhuminen on kokenut...