Ihmiset palvelun taustalla

Antti Harjuoja

Antti Harjuoja

Antti on Nextmilen perustaja ja toimitusjohtaja. Hän vastaa Nextmilen toiminnan kehittämisestä ja yritysyhteistyöstä.

050 5714011
antti@nextmile.fi

Timo Erämetsä

Timo Erämetsä

Timo on kokenut liiketoiminnan uudistaja ja useamman menestyvän asiantuntijayrityksen perustaja. Nextmilessa Timo auttaa toiminnan kehittämisessä ja kasvun kiihdyttämisessä.

timo.erametsa@nextmile.fi

Timo Cavén

Timo Cavén

Timo on ollut pitkään erityisesti ict-alan yrityksien johtamisessa ja liiketoiminnoissa. Nykyisin enemmän kasvuyrityksissä erilaisissa rooleissa. Nextmilessa Timo on mukana liiketoiminnan kehittämisessä ja kasvun varmistamisessa.

timo.caven@nextmile.fi

Tomi Väätäinen

Tomi Väätäinen

Tomi on kokenut myynnin ja asiakkuuksien johtaja, erityisesti julkishallinnon kumppanuuksissa. Hän toimii Nextmilen myynnin ja asiakkuuksien advisorina.

tomi.vaatainen@nextmile.fi

Virpi Takala

Virpi Takala

Virpi on kokenut markkinoinnin ja asiakkuustoimintojen johtaja sekä osaava coach ja tiimivalmentaja. Hän toimii aktiivisesti Nextmilen Advisorina.

Aku Hentilä

Aku Hentilä

Aku omaa pitkän kokemuksen finanssialalta, jonka jälkeen hän on kouluttautunut terapeutiksi ja nykyisin hän tekee yksilö- ja ryhmävalmennuksia työyhteisöille sekä Nextmilen kumppanina ja coachina.

aku@mindfaculty.fi

Ruusa Hentilä

Ruusa Hentilä

Ruusalla on business-taustan omaava terapeutti ja työskentelee mm. yksilöterapeuttina ja työyhteisövalmentajana sekä Nextmilen kumppanina ja coachina.

ruusa@mindfaculty.fi