Eversheds Asianajotoimisto Oy

Eversheds on yksi Suomen johtavista asianajotoimistoista

Olemme liikejuridiikkaan erikoistunut täyden palvelun asianajotoimisto, jonka erityisvahvuuksia ovat yritysjärjestelyt, immateriaalioikeudet ja ICT, riidanratkaisu, insolvenssioikeus sekä kiinteistöasiat.
 
Evershedsin asiantuntijat hallitsevat kattavasti kaikki yksityishenkilöiden oikeuspalvelut. Ennakoiva toiminta ja oikeudellinen apu ovat keskeisiä riitojen ja taloudellisten vahinkojen välttämiseksi. Avustamme esimerkiksi varallisuuden hoidossa ja varallisuuden siirrossa sukupolvelta toiselle sekä parisuhteita ja lapsia koskevissa oikeusasioissa. Asiantuntijoidemme osaaminen on erityisen vahvaa ja kustannustehokasta etenkin asunto- ja kiinteistökauppaan liittyvissä asioissa.
 
Monella yrittäjällä yritys- ja yksityisvarallisuus kietoutuvat yhteen. Silloin on tarpeen hyödyntää sekä yritys- että henkilöjuridiikan osaamista, mitkä molemmat asiantuntijamme voivat tarjota. Selvitämme myös toimenpiteiden verovaikutukset.

www.eversheds.fi

Mirva Norén-Sluijter

Mirva Norén-Sluijter

Head of Sales and Business Development

Mirva vastaa myynnin johtamisesta ja liiketoiminnan kehityksestä Eversheds Asianajotoimisto Oy:ssä. Liikejuridiikan palveluiden parissa Mirva aloitti vuonna 2011 ja hän työskentelee Helsingin toimistolla. Mirva etsii mielellään sopivimman juridiikan osaajan Evershedsin ammattilaisten joukosta, mikäli asiakas ei ole varma kenen puoleen kannattaisi kääntyä.

046 6001544
mirva.noren-sluijter@eversheds.fi

Torsti Lakari

Torsti Lakari

Asianajaja, osakas, vero-osaston johtaja

Torsti on erityisesti verotukseen ja yhtiöoikeuteen erikoistunut asianajaja ja hän vetää yhtiömme veroryhmää. Torstilla on erityistä kokemusta perheyritysten ja muiden pk-sektorin yritysten avustamisesta verotukseen ja perhevarallisuussuunnitteluun liittyvissä järjestelyissä. Juridisen ja kaupallisen koulutuksen sekä työssä kertyneen kokemuksen myötä hänen osaamisensa on suureksi hyödyksi selvitettäessä erilaisiin yritystoiminnan ja perhevarallisuuden järjestelyihin liittyviä verotuksellisia ja muita riskejä ja mahdollisuuksia.

0400 650214
torsti.lakari@eversheds.fi

Peter Salovaara

Peter Salovaara

Asianajaja, varatuomari, osakas

Peter hoitaa monipuolisia liikejuridiikkaan liittyviä tehtäviä, erityisesti kansainvälisiä ja kotimaisia yritysjärjestelyitä ja on vastannut näihin liittyvistä due diligence -tarkastuksista. Peterillä on laaja kokemus myös yhtiö-, työ- ja sopimusoikeudellisista asioista. Hän avustaa myös asiakkaita tuottajavastuuasioissa. Lisäksi Peter on hoitanut yritysten sukupolvenvaihdosprojekteja ja avustanut asiakkaita oikeudenkäynneissä ja välimiesmenettelyissä.

040 5076317
peter.salovaara@eversheds.fi

Elämänmittainen kasvutarina

Mitä yhteistä on ihmisellä ja puulla? Molemmat ovat eläviä. Mutta mitä eroa on ihmisellä ja puulla? Toinen kasvaa niin kauan kuin se vain ikinä voi.   Ihmisen kehitys ja voimavarat joutuvat syyniin tyypillisesti suurissa murroskohdissa, kuten eri ikäkausien...

Kotini on linnani

Kodin tunnearvo on yhtä tärkeää kuin rahallinen arvo Suurimmalle osalle meistä oma koti on paras paikka maailmassa. Vaikka emme sitä jatkuvasti aktiivisesti ajattele, asumisen merkityksellisyydestä kertoo, että arjessa monessa kohtaa päivää mieleen juolahtaa ajatus...

Eläkkeelle – My ass!

Päivien kadotessa, viikkojen kuluessa, vuosien vieriessä on ollut pakko vähitellen päästää ajatuksiin asia, jota olen yrittänyt aktiivisesti olla miettimättä. Tuo työelämässä mukana olleelle ihmiselle niin iso ja merkittävä virstanpylväs, eläkeikä ja eläköityminen,...

Hei yrittäjä, häämöttääkö eläke?

”Eläkkeelle pitäisi jäädä, mutta kukahan tätä firmaa jatkaisi?” Tämä on ajatus monen yrittäjän mielessä.  Valtakunnallinen Omistajanvaihdosbarometri 2018 kertoo, että Suomessa on lähes 50.000 yritystä, joiden omistaja on jäämässä eläkkeelle seuraavan 10 vuoden aikana....