Trainer4You yhteistyöhön Nextmilen kanssa

Kategoria: Nextmile
Tagit: , , , ,
Julkaistu: 20.2.2018
Nextmile-palvelu syntyi ajatuksesta tuottaa tukea yksilöille eläkeikään liittyvien teemojen parissa. Ajatus, ettei kenenkään tarvitse kohdata tätä yhtä elämän suurinta muutosta yksin, on edelleen meidän kantava voima. Nextmile tarjoaa tällä hetkellä kokonaisvaltaisen ohjatun prosessin eläkeaikaan valmistautumiseen, asiantuntijakirjoituksia elämän eri osa-alueilta ja alueellisia tapahtumia, joissa voi tulla hakemaan vastauksia itselle tärkeisiin kysymyksiin sekä vaihtamaan ajatuksia samassa elämäntilanteessa olevien ihmisten kanssa.

Olemme tunnistaneet, että yllättävän moni henkilö kaipaa apua niin työhön kuin vapaa-aikaan liittyvissä teemoissa. Henkisen jaksamisen rinnalla on erittäin tärkeänä teemana fyysinen hyvinvointi ja liikunnan merkitys.

Siitä syystä on todella hienoa päästä kertomaan, että olemme solmineet uuden yhteistyösopimuksen Suomen johtavan liikunta-alan toimijan, Trainer4Youn, kanssa. Verkostomme jäsenet pääsevät sitä kautta hyötymään heidän asiantuntijuudestaan liikunnan ja ravinnon saralla.

Nextmilen tavoite auttaa eläköityviä siirtymään elinvoimaisina uuteen elämänvaiheeseen sopii hienosti konsernimme mission kanssa. Haluamme parantaa suomalaisten fyysistä ja henkistä kansanterveyttä yhdessä yksilöiden ja yritysten kanssa. Toimimme jo nyt aktiivisesti niin hyvinvoinnin, liikunnan kuin terveydenhuollon ammattilaisten kouluttajana kuin yritysten henkilöstöhallintojen kanssa, joten tämänkaltainen hanke soveltuu hyvin meidän tavoitteisiimme”, toteaa Trainer4You Oy:n toimitusjohtaja Mika Nevalainen.

Jotta Nextmile on aidosti kokonaisvaltainen, meidän tulee pitää huolta, että kumppaniverkostostamme löytyy jokaiseen osa-alueeseen laadukkaita sisältöjä tuottavia kumppaneita. Näemme, että kokonaisvaltainen palvelu rakentuu vahvojen kumppanuuksien ympärille ja Trainer4You on selkeästi sellainen.

Eläkeaikaan valmistautuva työntekijä ohjataan käsittelemään oman elämänmurrostilanteen lisäksi asioita, jotka mietityttävät, esim. henkilökohtainen talous, perintöasiat, verotus, asuminen, terveys jne., joten Trainer4You on loistava lisä kasvavaan verkostoomme.

Kevään 2018 aikana Nextmile palvelu on henkilökohtaisia eläkeaikaan valmistavia coaching prosesseja, joita työnantaja voi tarjota työntekijöilleen, sekä yhteisöllistä asiantuntijaviestintää ja alueellisia tapahtumia. Kesän jälkeen tuomme digitaalisia palveluita tarjottavaksi asiakkaillemme.

Liity mukaan Nextmile -yhteisöön. Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa Facebook / Twitter / LinkedIn / Instagram niin saat tiedon tuoreeltaan uusimmista kirjoituksista ja uutisista. 

%d bloggaajaa tykkää tästä: