Nooa Säästöpankki

Urbaani kyläpankki jo 15 vuotta

Nooa Säästöpankki avasi ovensa vuonna 2003 tavoitteenaan tarjota kaupunkiseudun parasta pankkipalvelua. Nooa Säästöpankin kasvutarina ei olisi onnistunut ilman asiakkaita, jotka tahtovat enemmän varoiltaan ja vaativat enemmän pankkipalveluiltaan. Yhä enemmän tahtovat asiakkaat tekivät aikanaan näkyväksi tarpeen uudenlaiselle pankille, ja tähän tarpeeseen Nooa Säästöpankki pystyi, ja pystyy edelleen, urbaanina kyläpankkina vastaamaan.

saastopankki.fi/nooa

Esa Jäntti

Esa Jäntti

Toimitusjohtaja

Onnistunut asiakaskokemus syntyy säännöllisen ja määrätietoisen harjoittelun avulla. Me pidämme osaamisestamme huolta, jotta sinä saat sen käyttöösi parhaalla mahdollisella tavalla. Tule ja testaa meidät ja liity tyytyväiseen asiakasjoukkueeseemme.

0400 383348
esa.jantti@saastopankki.fi

Reetta Tuomala

Reetta Tuomala

Asiakaskokemusjohtaja

Vastaan urbaanissa kyläpankissamme markkinoinnista, viestinnästä ja myynnintuesta. Minä ja tiimini varmistamme sen, että meillä on aina aikaa auttaa sinua henkilökohtaisesti pääsemään tavoitteeseesi ja vaurastumaan. Tahdomme kertoa mahdollisimman monelle, että voit myös valita pankin, jossa palvellaan henkilökohtaisesti, siellä missä sinä haluat.

040 5718788
reetta.tuomala@saastopankki.fi

Toni Swanljung

Toni Swanljung

Asiakasvastuullinen johtaja

Olen työskennellyt Nooa Säästöpankissa reilut 10 vuotta. Viihdyn työssäni, jossa parasta ovat asiakkaani ja työkaverini. Olen rahoitusalan moniosaaja – yrityksesi lisäksi huolehdin henkilökohtaisesti myös perheesi pankkiasioista. Mielestäni Säästöpankin kaltaiselle toimijalle on tässä ajassa selvää tilausta ja onkin ilo nähdä asiakasmäärämme kasvavan tasaista tahtia. Tavataan siellä, missä sinulle parhaiten sopii!

040 8442322
toni.swanljung@saastopankki.fi

Varaa aika maksuttomaan oman talouden tuokioon: Säästöpankin Oman Talouden Tuokio on mukava keskusteluhetki, jossa juttelemme sinun talouteesi liittyvistä haaveista, tarpeista ja mahdollisuuksista. Yhdessä keskustellen löydämme sinun elämääsi sopivan kokonaisuuden, jossa menot ja tulot kohtaavat. Ja tilaa jää myös elämästä nauttimiseen. Saatat yllättyä, mihin rahasi huolella suunnitellen riittävät. Jätä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen niin olemme Sinuun yhteydessä ja jutellaan lisää.

* Annettua yhteystietoa käytetään vain Nooa Säästöpankin asiantuntijan toimesta ajanvaraamista varten. Nextmilen lähettämistä tiedoista ei tallenneta erillistä asiakasrekisteriä.

Urbaani kyläpankki yhteistyökumppaniksi

Nooa Säästöpankin internetsivuilla kerrotaan, että kyseessä on “urbaani kyläpankki”. Oiva mielikuva, jonka ymmärrän viittaavan ihmislähtöiseen asiakaspalveluun. Minun on määrä haastatella kyseisen kyläpankin toimitusjohtajaa, Esa Jänttiä. Pohdin nettisivujen jättämää...

Jos metsään haluat mennä nyt, niin takuulla yllätyt

Kokoustaminen on yksi tämän päivän isoja haasteita yrityselämässä. Kun kilometrejä työelämässä on kertynyt riittävästi, alkaa tehottomuus usein tuntua erityisen turhauttavalta: kuka antoikaan luvan, että on ihan ok sopia kokousta kokouksen perään – vaikka mitään...

Mitä tavis voi oppia huippu-urheilijalta?

Huippu-urheilu eroaa terveys- ja kuntoliikunnasta monella tapaa. Siinä on tavoitteena optimoida ja ajoittaa niin fyysiset kuin henkisetkin ominaisuudet kauden päätapahtumiin tähdäten. Huippu-urheilijan täytyy olla sopivasti itsekäs menestyäkseen. Hän joutuukin...