Eversheds Asianajotoimisto Oy

Eversheds on yksi Suomen johtavista asianajotoimistoista

Olemme liikejuridiikkaan erikoistunut täyden palvelun asianajotoimisto, jonka erityisvahvuuksia ovat yritysjärjestelyt, immateriaalioikeudet ja ICT, riidanratkaisu, insolvenssioikeus sekä kiinteistöasiat.
 
Evershedsin asiantuntijat hallitsevat kattavasti kaikki yksityishenkilöiden oikeuspalvelut. Ennakoiva toiminta ja oikeudellinen apu ovat keskeisiä riitojen ja taloudellisten vahinkojen välttämiseksi. Avustamme esimerkiksi varallisuuden hoidossa ja varallisuuden siirrossa sukupolvelta toiselle sekä parisuhteita ja lapsia koskevissa oikeusasioissa. Asiantuntijoidemme osaaminen on erityisen vahvaa ja kustannustehokasta etenkin asunto- ja kiinteistökauppaan liittyvissä asioissa.
 
Monella yrittäjällä yritys- ja yksityisvarallisuus kietoutuvat yhteen. Silloin on tarpeen hyödyntää sekä yritys- että henkilöjuridiikan osaamista, mitkä molemmat asiantuntijamme voivat tarjota. Selvitämme myös toimenpiteiden verovaikutukset.

www.eversheds.fi

Mirva Norén-Sluijter

Mirva Norén-Sluijter

Head of Sales and Business Development

Mirva vastaa myynnin johtamisesta ja liiketoiminnan kehityksestä Eversheds Asianajotoimisto Oy:ssä. Liikejuridiikan palveluiden parissa Mirva aloitti vuonna 2011 ja hän työskentelee Helsingin toimistolla. Mirva etsii mielellään sopivimman juridiikan osaajan Evershedsin ammattilaisten joukosta, mikäli asiakas ei ole varma kenen puoleen kannattaisi kääntyä.

046 6001544
mirva.noren-sluijter@eversheds.fi

Torsti Lakari

Torsti Lakari

Asianajaja, osakas, vero-osaston johtaja

Torsti on erityisesti verotukseen ja yhtiöoikeuteen erikoistunut asianajaja ja hän vetää yhtiömme veroryhmää. Torstilla on erityistä kokemusta perheyritysten ja muiden pk-sektorin yritysten avustamisesta verotukseen ja perhevarallisuussuunnitteluun liittyvissä järjestelyissä. Juridisen ja kaupallisen koulutuksen sekä työssä kertyneen kokemuksen myötä hänen osaamisensa on suureksi hyödyksi selvitettäessä erilaisiin yritystoiminnan ja perhevarallisuuden järjestelyihin liittyviä verotuksellisia ja muita riskejä ja mahdollisuuksia.

0400 650214
torsti.lakari@eversheds.fi

Peter Salovaara

Peter Salovaara

Asianajaja, varatuomari, osakas

Peter hoitaa monipuolisia liikejuridiikkaan liittyviä tehtäviä, erityisesti kansainvälisiä ja kotimaisia yritysjärjestelyitä ja on vastannut näihin liittyvistä due diligence -tarkastuksista. Peterillä on laaja kokemus myös yhtiö-, työ- ja sopimusoikeudellisista asioista. Hän avustaa myös asiakkaita tuottajavastuuasioissa. Lisäksi Peter on hoitanut yritysten sukupolvenvaihdosprojekteja ja avustanut asiakkaita oikeudenkäynneissä ja välimiesmenettelyissä.

040 5076317
peter.salovaara@eversheds.fi

Urbaani kyläpankki yhteistyökumppaniksi

Nooa Säästöpankin internetsivuilla kerrotaan, että kyseessä on “urbaani kyläpankki”. Oiva mielikuva, jonka ymmärrän viittaavan ihmislähtöiseen asiakaspalveluun. Minun on määrä haastatella kyseisen kyläpankin toimitusjohtajaa, Esa Jänttiä. Pohdin nettisivujen jättämää...

Jos metsään haluat mennä nyt, niin takuulla yllätyt

Kokoustaminen on yksi tämän päivän isoja haasteita yrityselämässä. Kun kilometrejä työelämässä on kertynyt riittävästi, alkaa tehottomuus usein tuntua erityisen turhauttavalta: kuka antoikaan luvan, että on ihan ok sopia kokousta kokouksen perään – vaikka mitään...

Mitä tavis voi oppia huippu-urheilijalta?

Huippu-urheilu eroaa terveys- ja kuntoliikunnasta monella tapaa. Siinä on tavoitteena optimoida ja ajoittaa niin fyysiset kuin henkisetkin ominaisuudet kauden päätapahtumiin tähdäten. Huippu-urheilijan täytyy olla sopivasti itsekäs menestyäkseen. Hän joutuukin...