’Appa matkustaa’ matkailublogi yhteistyöhön Nextmilen kanssa

Kategoria: Matkailu
Tagit: , , , , , ,
Julkaistu: 5.3.2018
Nextmile-palvelun perusajatus kokonaisvaltaisesta valmistautumisesta eläkeaikaan ohjaa palvelumme kehittämistä joka päivä. Yksi monille tärkeä osa eläköitymistä on aika ja mahdollisuus matkustaa ja oppia uusista maista ja kulttuureista.

Tästä syystä on suuri kunnia paljastaa yhteistyö alkaneeksi yhden Suomen parhaista matkablogeista, Appa matkustaa, kirjoittajan Asko Leppilammen kanssa. Nextmile-verkostomme jäsenet pääsevät mukaan Appan matkoille kuulemaan parhaat matkavinkit ja suositukset.

Nextmilesta otettiin minuun yhteyttä ja pyydettiin, että tekisin matkablogien sarjan vähän iäkkäämmille matkaajille. Olin kovasti otettu tällaisesta pyynnöstä ja lupasin tarttua haasteeseen. Tavoitteeni on nostaa luettavaksenne 10 kirjoitusta/matkakertomusta, joiden uskon kiinnostavan seniori-ikäisiä matkailijoita. Aloitan kirjoitussarjani antamalla ”Käytännön vinkkejä matkailijoille”. Toivon, että saatte kokemuksiemme avulla apua tulevien matkojenne suunnitteluun, jos tavoitteenanne on matkustaa edullisesti, luksusta väheksymättä. Se miten tällainen on mahdollista, selviää, kun luette kirjoitukseni. Jatkossa nostelen luettavaksenne matkakohteita, joiden uskon kiinnostava senioreita.”, toteaa Asko Leppilampi.

Appa matkustaa -matkailublogi tarjoaa laadukasta sisältöä ja elämänmakuisia tarinoita matkailusta kiinnostuneille. Erityisesti kohderyhmäämme ajatellen pidämme blogin lähestymisestä ”matkustaa halvalla, mutta saada myös luksuskokemuksia.”

Appa matkustaa blogia julkaistaan Nextmilen sivulla ja kanavissa keskiviikkoisin. Liity mukaan Nextmile -yhteisöön. Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa Facebook / TwitterLinkedIn / Instagram niin saat tiedon tuoreeltaan uutisista ja mm. Askon uusimmista kirjoituksista. 

%d bloggaajaa tykkää tästä: